Meni Zapri

Koncert Mi2 in S.A.R.S. za Groševih 20 let

Sobota, 9. november? Nepozabna! Glasba? Odlična! Občinstvo? Neverjetno!

Kot že veste, je Študentski klub GROŠ letos praznoval svojo 20. obletnico. Zaradi tako posebnega jubileja smo se odločili, da pripravimo nekaj izjemnega in tako prišli na idejo koncerta. V morju odličnih glasbenih skupin smo se na koncu odločili za skupine S.A.R.S., MI2, Lumberjack in Zgrešeni primeri. Prepričani smo, da z izbiro nismo zgrešili. 

Seveda smo se zavedali, da bo dela ogromno, saj smo projekt od a do ž speljali v lastni režiji. Aktivisti smo morali organizirati celotno shemo poteka koncerta, postavitve prizorišča, ozvočenje, varnostno in redarsko službo in še vrsto drugih reči; seznam zadolžitev je bil neskončno dolg. Ekipno pa smo se že na začetku odločili, da bomo projekt v celoti izpeljali prostovoljno. Dolge ure dela, načrtovanja, hitenja z enega na drugi konec in nervozne minute čakanja, ko je bil zamujen kakšen rok ali kaj podobnega, pa so bili resnično poplačani. Kot ekipa smo delovali brezhibno, med nami so se spletle še močnejše prijateljske vezi, delovali smo kot že dolgo utečen stroj in s takšnim delom sedaj tudi nadaljujemo. 

Organizacijska ekipa Koncerta Mi2 in S.A.R.S. za Groševih 20 let

Veseli in neizmerno hvaležni  smo, da je bil naš trud poplačan. Koncert je bil neverjeten, prav tako publika. Ob zaključku koncerta so k nam prihajali številni bivši predstavniki kluba, pa tudi drugi udeleženci, ki so pohvalili celoten projekt, celotno organizacijo in se zahvalili za prelep večer. Mislim, da nam je bila to največja nagrada. Ponosni smo, da nam je uspelo izpeljati nekaj tako velikega in izjemnega.

Ob tej priložnosti bi se želeli zahvaliti tudi vsem našim sponzorjem in podpornikom: Mala pivovarna Kajtimar, Hotel Kongo Grosuplje, Radio BOB in Radio Zeleni Val, Burek Olimpija, Zveza ŠKIS, Pekarna Grosuplje, Tiskarna Partner Graf, podjetje ID, Občina Grosuplje in Študentska organizacija Slovenije. Prav tako se želimo zahvaliti tudi gasilcem Prostovoljnega gasilskega društva Grosuplje, ki so nam za dogodek omogočili uporabo njihovih površin.

Hvala vsem, ki ste se udeležili koncerta in skupaj z nami popraznovali Groševo 20. obletnico. Res smo hvaležni za tako številčen obisk in odziv. Hvala tudi vsem, ki ste nam pomagali pri uresničitvi tako izjemnega dogodka. Skupaj smo presegli vsa pričakovanja in ustvarili dogodek, ki se je zapisal v zgodovino Grosuplja!!??

Neža Androjna, ŠK GROŠ