Meni Zapri

Kako postanem član?

Član študentskega klub GROŠ lahko brezplačno postane vsak študent ali dijak, ki živi na območju upravne enote Grosuplje, torej na območju občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Dobrepolje. Članstvo je potrebno vsako študijsko leto obnoviti. Za točno časovnico novih vpisov pa spremljaj naš Instagram ali Facebook profil.

Vse kar moraš narediti je izpolniti spodnji obrazec, priložiti potrdilo o vpisu, člansko izkaznico pa ti pošljemo po pošti! Za fitnes kupon in knjižnico ter ostala praktična darila ob vpisu pa boš moral/-a priti na uradne ure v Groša.

Včlaniš se lahko tudi v živo, kjer boš prejel/-a tudi nekaj praktičnih daril. S seboj prinesi veljavno potrdilo o šolanju, na uradnih urah pa boš izpolnil/izpolnila vpisnico. 😉

Zakaj sploh biti član?

Poleg številnih ugodnosti, praktičnih daril ob vpisu (brezplačna majca!?), se lahko vseh Groševih dogodkov udeležiš po cenejši ceni. Aja, pa ker je brezplačno, tako da: “why not?”.

PRISTOPNA IZJAVA

    IzobraževanjePotovanjeŠportZabavaZunanje aktivnosti

    22/2323/24


    *Izjavljam, da sem seznanjen/-a s pravili delovanja kluba in se s tem včlanjujem v Študentski klub GROŠ. S podpisom pristopne izjave zagotavljam, da je priloženo potrdilo o vpisu verodostojno.