Meni Zapri

Manj svečk za manj grobov 2019

Namesto gore sveč se naših pokojnih spomnimo s prostovoljnim prispevkom, ki bo reševal življenja.

Manj svečk za manj grobov je vseslovenska dobrodelna akcija ljudi za ljudi. Vsako leto se v projekt vključi več sto prostovoljcev in organizacij, s pomočjo katerih se zbira sredstva za zdravstvene naprave in pripomočke, ki bodo reševali življenja.

Akcije se vsako leto udeležimo tudi člani Študentskega kluba GROŠ. Letos ste nas na stojnicah na pokopališčih Resje (Grosuplje), Šmarje-Sap, Videm – Dobrepolje in Žalna lahko našli  v četrtek, 31.10.2019 in petek, 1.1.2019.

Letos smo zbirali sredstva za našo občanko Anjo, ki je pri svojih 23 letih, tri dni po zagovoru diplome, doživela anevrizmo v možganih. Prve tri tedne je preživela v umetni komi, nato je bila še šest mesecev v zdravstveni oskrbi. Po poškodbi je ostala telesno in govorno prizadeta, zato je dnevno deležna samoplačniških terapij, ki jih nujno potrebuje za okrevanje. Sedaj jo čaka 3-mesečna terapija z robotiko, ki jo nujno potrebuje, da lahko shodi. Terapijo mora v celoti kriti njena družina in bo okvirno stala 15.000€.

POMAGAJMO TISTIM, KI ŠE LAHKO ŽIVIJO, ČE NISMO MOGLI VSEM, KI SE JIH TE DNI SPOMINJAMO!

V letošnji ekološko-humanitarni akciji Manj svečk za manj grobov smo prostovoljci Študentskega kluba GROŠ skupaj s prispevkom Grosupeljskih Skavtov nabrali nepričakovanih 6293,76€

Najlepše se zahvaljujemo vsem, ki ste prispevali!