Meni Zapri

Kot član kluba GROŠ lahko poleg različnih dogodkov in prireditev koristiš tudi redne letne ugodnosti. Za vse ugodnosti izdajamo kupone, ki jih prevzameš na naših uradnih urah.

Brezplačen tisk študijske literature

Vsem članom nudimo brezplačen tisk* in brezplačno vezavo študijske literature. Gradivo za tisk lahko člani pošljete na mail studentski@klub-gros.com, skupaj z navodili kako želite imeti gradivo natisnjeno, in ga prevzamete v času uradnih ur.

Član lahko mesečno v tisk pošlje do 300 strani (od tega 100 barvnih). Vsaka dodatna stran se zaračunava po veljavnemu ceniku za črno-bel tisk 0,02€ na stran, za barvni tisk 0,03€ na stran.

V primeru, da želite gradivo prevzeti v Ivančni Gorici, ga pošljite najkasneje do petka pred uradnimi urami.

Prosimo tudi, da v priponkah ne pošiljate več kot 10 datotek, oziroma jih pred pošiljanjem združite.

Ker želimo biti čimbolj okolju prijazni, prosimo, da pred pošiljanjem še enkrat premislite, če potrebujete prav vse strani/poglavja. Prav tako v kolikor ni posebnega naročila tiskamo dvostransko, predstavitve Power Point pa 4 prosojnice na stran.

GROŠ-eva prehrana

Članom ŠK GROŠ mesečno pripada 5 kuponov (vsak v vrednosti 1,30€) za prehrano pri izbranih ponudnikih. Kupone lahko vsak član prevzame na uradnih urah v Grosuplju ali Ivančni Gorici.

Kje lahko ceneje jem?
Picerija Kovačija (pice, tortilije in solate)
pice – klasika, rocky, tuna in vse vegi: 6€,
vse tortilije: 6€,
solata – tuna in piščančja: 5,20€)

Popust pri izdelavi diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog

Ker se zavedamo, da sta tisk in vezava zaključnih nalog pogosto velik finančni zalogaj, smo poskrbeli za popust pri Sekom Grafiki.

Članom kluba Sekom Grafika ponuja 11% popust, ki se ga lahko koristi za tehnično oblikovanje, tisk in vezavo diplomskih, magistrskih, doktorskih in drugih zaključnih nalog. Kupon prejmete na uradnih urah v Študentskem klubu GROŠ.

Sekom Grafika je sicer locirana v Ljubljani, ima pa odličen spletni sistem oddaje gradiva v tisk. Za uveljavljanje popusta, morate že ob naročilu predložiti popust oziroma omeniti, da ga boste koristila.

Migaj z Grošem

Trenutno ti omogočamo koriščenje ugodnejše mesečne karte v kar štirih različnih vadbenih centrih v Grosupljem in Ivančni Gorici.

Za koriščenje popusta pri nakupu mesečne karte, se moraš oglasit na uradnih urah ŠK GROŠ, kjer boš dobil kupon, ki ga kasneje predložiš v izbranem fitnes centru ob nakupu mesečne karte. Ker je subvencija namenjena nakupu mesečne karte, moraš tudi Grošev kupon za ugodnost prevzeti vsak mesec na uradnih urah.

Park Cukarca

Popust na sezonsko MTB vinjeto v Park Cukarca. Za aktivacijo kupona potrebuješ le izpolnjen naslednji obrazec: bit.ly/cukarca. Nakup lahko opraviš med obratovanjem parka ob vikendih ali pa pošlješ email sporočilo za nakup vinjete na info@cukarca.si.

❗️Popust velja le za sezonske bike park karte. Imetniki sezonskih kart lahko bike park uporabljajo tudi med tednom, razen v primeru slabega vremena in razmočenih trailov.

Brezplačna članarina v knjižnici Grosuplje

Skupaj s knjižnico Grosuplje, našim članom omogočmo brezplačno letno članarino. Za uveljavljane popusta potrebuješ kupon, ki ga lahko dobiš na naih uradnih urah, tega pa predložiš v knjižnici. Trenutno redna letna čanarina v knjižnici znaša 7€, torej za GROŠ-eve člane brezplačno.

Optika Markelj X ŠK Groš

Člani študentskega kluba lahko koristijo brezplačni pregled oči (v vrednosti 30€) in 13% popust ob nakupu novih očal pri optiki Markelj.

Strokovna vodena vadba plezanja – Ascendo

Skupaj s plezalno sekcijo Ascendo, omogočamo študentom in dijakom Študentskega kluba Groš cenejšo šolo plezanja po ceni 15€/mesečno ali 135€/letno. Za člane kluba je rezerviran termin vsak torek od 20:30 do 22:00 na mali plezalna stena pri stari šoli v Grosupljem (Adamičeva cesta 29, Grosuplje).

Plačilo se uredi na uradnih urah PD Grosuplje vsak ponedeljek ob 20:00 uri na mali steni (Adamičeva 29). V kolikor ti ura ne ustreza se lahko dogovoriš s predsednikom PD Grosuplje Francom Štibernikom na tel. Št. 041 696 940. Za plezanje mora biti plezalec član PZS (torej vsaj enega Planinskega društva, po možnosti PD Grosuplje: več info na http://www.pdgrosuplje.si/pd-grosuplje/cenik/), saj je s tem zavarovan.

Groševi boni niso potrebni, le na uradnih urah omenite, da ste študent ali dijak in kateri abonma želite izbrati in to je to.

Za več informacij pišite na: info@ascendo.si.

Zavarovalnica Vita

Zavarovalnica Vita vsem članom študentskih klubov nudi 20% popust pri spletni sklenitvi zavarovanja za tujino NLB Vita Tujina. Zavarovanje lahko sklene vsak, ne glede na to, pri kateri banki ima odprt bančni račun. Ob spletnem sklepanju za popust uporabi kodo SKIS20. Zavarovanje velja za področje celega sveta, za poljubno število dni v letu. Več informacij o zdravstvenem zavarovanju z medicinsko asistenco v tujini NLB Vita Tujina in obrazcem za sklenitev najdeš na: Zdravstveno zavarovanje za tujino, NLB Vita Tujina | Življenjska zavarovalnica Vita (zav-vita.si).