Meni Zapri

Kot član kluba GROŠ lahko poleg različnih dogodkov in prireditev koristiš tudi redne letne ugodnosti. Za vse ugodnosti izdajamo kupone, ki jih prevzameš na naših uradnih urah.

Brezplačen tisk študijske literature

Vsem članom nudimo brezplačen tisk* in brezplačno vezavo študijske literature. Gradivo za tisk lahko člani pošljete na mail studentski@klub-gros.com, skupaj z navodili kako želite imeti gradivo natisnjeno, in ga prevzamete v času uradnih ur.

Član lahko mesečno v tisk pošlje do 300 strani (od tega 100 barvnih). Vsaka dodatna stran se zaračunava po veljavnemu ceniku za črno-bel tisk 0,02€ na stran, za barvni tisk 0,03€ na stran.

Ker želimo biti čimbolj okolju prijazni, prosimo, da pred pošiljanjem še enkrat premislite, če potrebujete prav vse strani/poglavja. Prav tako v kolikor ni posebnega naročila tiskamo dvostransko, predstavitve Power Point pa 4 prosojnice na stran.

Popust pri izdelavi diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog

Ker se zavedamo, da sta tisk in vezava zaključnih nalog pogosto velik finančni zalogaj, smo poskrbeli za popust pri Sekom Grafiki.

Članom kluba Sekom Grafika ponuja 11% popust, ki se ga lahko koristi za tehnično oblikovanje, tisk in vezavo diplomskih, magistrskih, doktorskih in drugih zaključnih nalog. Kupon prejmete na uradnih urah v Študentskem klubu GROŠ.

Sekom Grafika je sicer locirana v Ljubljani, ima pa odličen spletni sistem oddaje gradiva v tisk. Za uveljavljanje popusta, morate že ob naročilu predložiti popust oziroma omeniti, da ga boste koristila.

Migaj z Grošem

Trenutno ti omogočamo koriščenje ugodnejše mesečne karte v kar štirih različnih vadbenih centrih v Grosupljem in Ivančni Gorici.

  • Vadbeni center Apolon
  • Natural 24/7 GYM
  • FITKingdom
  • Športni studio V.I.P.

Za koriščenje popusta pri nakupu mesečne karte, se moraš oglasit na uradnih urah ŠK GROŠ, kjer boš dobil kupon, ki ga kasneje predložiš v izbranem fitnes centru ob nakupu mesečne karte. Ker je subvencija namenjena nakupu mesečne karte, moraš tudi Grošev kupon za ugodnost prevzeti vsak mesec na uradnih urah.

Popust pri članarini v knjižnici Grosuplje

Skupaj s knjižnico Grosuplje, našim članom omogočmo 50% popust pri letni članarini. Za uveljavljane popusta potrebuješ kupon, ki ga lahko dobiš na naih uradnih urah, tega pa v knjižnici predložiš ob plačilu članarine. Trenutno redna letna čanarina v knjižnici znaša 7€, torej za GROŠ-eve člane 3,5€.