Meni Zapri

V novo študijsko leto z GROŠ-em

 

Leto je okrog, tretja septembrska sobota pa tokrat ni bila deževna! Zato smo lahko žurali z »GROŠ-em na ulici«. Za glasbo in super vzdušje so poskrbeli Pulse, The Closhers, Happy Ol’ McWeasel, Lumberjack in Ice on Fire. Ob uspešno zaključenem projektu bi se radi zahvalili našim sponzorjem: diamantnemu sponzorju NLB d.d., medijskemu sponzorju Radiu Zeleni val in pa Belimedu.

Za ekipo študentskega kluba GROŠ so se končale aktivne počitnice in že razmišljamo o novih projektih. Pripravljamo ponudbo GROŠ-evih bonov, s katerimi si boste člani v našem kraju lahko privoščili cenejše malice, poskrbeli bomo za cenejše gibanje v grosupeljskih fitnes centrih, polovično članarino v knjižnici Grosuplje ter ugodnosti na ostalih področjih. Ob začetku študijskega leta vabimo vse dijake in študente, da se nam pridružite kot aktivisti pri organizaciji dogodkov ali zgolj pri zbiranju idej ter pridobite nova znanja, poznanstva in se pri tem še zabavate.

Z novim šolskim/študijskim letom 2018/19 je potrebno obnoviti članstvo v ŠK GROŠ. Priložnost za to boste imeli od 20.9. pa do 5.10. na študentskem servisu na Kolodvorski ulici v Grosupljem ter skozi celotno leto na uradnih urah in ob prijavah na dogodke. Razpored uradnih ur na študentskem servisu: ponedeljek – četrtek 8:00 – 16:00, petek 8:00 – 15:00. Poleg vpisa v ŠK GROŠ lahko na študentskem servisu v Grosuplju študentje poskrbite za urejanje študentskih bonov oz. prehrane. Dijaki in študentje so lahko uredite subvencionirane vozovnice kar preko spleta. Članstvo je brezplačno, potrebujete le potrdilo o vpisu v novo šolsko/študijsko leto 2018/19.

Več informacij v zvezi z dogodki in ugodnostmi boste pravočasni našli na naši prenovljeni spletni strani (www.klub-gros.com), spremljajte nas na facebooku (www.facebook.com/sk.gros). Pričakujemo pa vas tudi na uradnih urah.

Z GROŠ-em ni nikoli dolgčas!