Meni Zapri

Vpis 2023/24

Poteka vpis v Študentski klub GROŠ za študijsko leto 2023/24!

Član študentskega klub GROŠ lahko brezplačno postane vsak študent ali dijak, ki živi na območju upravne enote Grosuplje, torej na območju občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Dobrepolje. Članstvo je potrebno vsako študijsko leto obnoviti (!), saj je vezano na tvoj študentski/dijaški status, ki velja le eno leto.

Letos je vpis popolnoma enostaven. Klikni na spodnjo povezavo, izpolni svoje podatke in naloži potrdilo o vpisu za 2023/24. Po prejemu prijave te bomo vnesli v sistem, ter te preko elektronske pošte v nekaj dneh obvestili o prevzemu članske izkaznice in daril ob vpisu 🙂

VPIS 2023/24*

*Še vedno se lahko vpišeš v času uradnih ur, s seboj prinesi le potrdilo o vpisu. Vse ostalo uredimo mi 🙂

Zakaj bi se vpisal/-a v ŠK GROŠ?

Kratek odgovor na to ključno vprašanje so: UGODNOSTI in huuuda darila ob vpisu (majčka GROŠ, pisalni blok, samolepilni listki, kuliji)! Če jih le na kratko povzamemo:

  • Brezplačen tisk študijske literature
  • Popust pri izdelavi diplomskih/magistrskih nalog v Sekom Grafiki
  • Subvencija mesečnih kart v fitnesih (Apolon 24/7 Gym, Grossgym, Fitnes Energy, Studio V.I.P)
  • Subvencija sezonske MTB vinjete v Park Cukarca
  • Popust pri članarini v Mestni knjižnici Grosuplje
  • Brezplačni pregled vida in 13% popust ob nakupu novih očal pri Optiki Markelj

Trudimo se, da tekom leta iščemo in sklepamo nove dogovore, ter tako še širimo vse naše stalne ugodnosti. Poleg tega, pa se člani lahko prijavljate na več kot 50 različnih dogodkov po znižani ceni ali pa celo brezplačno! Več o dogodkih najdete na naši Facebook ali Instagram straneh.

Skip to content