Meni Zapri

Uradne ure v petek, 17. 3. odpadejo

Uradne ure 17.3. odpadejo

V petek, 17. 3. 2023, uradne ure v Grosuplju odpadejo zaradi dogodka Mixtape @ gros | vol. 2 – Vazz & Sahareya.

Mixtape je vse. Glasba, ljubezen, užitek. 🔥
17. marca se bo GROŠ tresel v hiphop ritmih. Domači reper Vazz bo z njegovim razširjenim bandom poskrbel za nepozaben večer, oder pa mu bo ogrela Sahareya – raperka, pevka in plesalka iz Ljubljane.

⏳ 17. 3. ob 21.00 – VAZZ + SAHAREYA

📍 Prostori ŠK GROŠ (Industrijska cesta 1g)

💸 Za člane ŠK GROŠ vstopnine NI, za nečlane pa znaša 5 € in se poravna na vhodu.

🎶 VAZZ – Individuum (www.youtube.com/watch?v=r2wbVsMTtzg) Vsestranski ljubljanski umetnik Mark Jacob Cavazza aka Vazz je v glasbenih vodah že od zgodnjega otroštva, ko je svojo strast do rapa odkril s pomočjo pisanja poezije. S tremi solo ploščami v letih 2018, 2019 in 2022 se je uveljavil kot eden najvidnejših mladih hiphop ustvarjalcev v Sloveniji. V začetku maja 2022 je digitalno in na CD-ju izdal tretjo ploščo Kodeks, ki nosi čist izraz, izpiljene ideje in pogled v njegov svet resničnosti. S hitrim in kvalitetnim razvojem glasbene produkcije in suverenega tekstopisja, ki zadiha v originalni vsebini, se Vazz nedvomno uvršča med vodilne obraze nove reperske generacije na slovenski sceni. Za piko na i je njegov nastop v živo začinjen z osvežilno energijo basista Petra Smrdela in bobnarja Žige Smrdela in obljublja plesno bombo, ki se je ne splača zamuditi.

🎶 SAHAREYA – Other Side (www.youtube.com/watch?v=d4ebBAenCv0) Sahareya oz. Sarah Al Saleh je 23-letna raperka, pevka in plesalka iz Ljubljane, Slovenije. Njene korenine izvirajo iz Sirije in Hrvaške. Hip hop je bil del njenega življenja, na katerega je vplival njen starejši brat DJ SunnySun, ki je bil prav tako reper. Končni produkt bratove in sestrine povezave, je njun prvi album Improvised colors, ki je naravno ustvarjen v njunem domačem studiu. Njena vizija je ustvarjati nastope, ki vključujejo rapanje, ples in kar se da, povezovati vse veščine in strasti, ki jih imata skupaj z bratom. Z glasbenim ustvarjanjem se raje ne opredeljuje, lahko pa bi rekli, da je njena splošna zvrst hip-hop. Skozi glasbo vedno znova raziskuje nove načine prepletanja različnih atmosfer in žanrov, kot so: r&b, trap, rap in elektronska glasba.