Meni Zapri

Nagradna igra: Pofočkej se na vrhu

V Študentskem klubu GROŠ verjamemo, da je gibanje pol zdravja! Da spodbudimo gibanje v naravi za vse občane Grosuplja, Ivančne Gorice in Dobrepolja pripravljamo nagradno igro s super nagradami, ki jih pripravljamo s Hervisom, Kibubo in Zvezo ŠKIS. Udeleženci se boste morali pofočkati na treh različnih vrhovih v občinah.

Fočkanje se uradno začne v nedeljo, 18. aprila 2021 in bo možno do nedelje, 9. maja 2021 (v primeru slabega vremena, bomo trajanje ustrezno podaljšali), do takrat pa aktivisti še pridno osvajamo vrhove in lepimo plakate. Tekom vikenda bodo znane vse informacije, dogodek bomo delili tudi po socialnih omrežjih.

KDO LAHKO SODELUJE?

  • Vsi občani občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Dobrepolje.

KAKO SODELOVATI?

  • Na vrhovih vseh hribov, ki so na seznamu spodaj, so obešene QR kode (s seboj imej telefon!), ki vodijo do spletnega mesta, kjer spletni strani dovoliš dostop do tvoje GPS lokacije, vpišeš svoje ime, priimek ter elektronski naslov. Odgovor bo avtomatsko zabeležen, potrdilo pa prejmeš na vnešeni e-naslov.
  • Kako skenirati QR kodo? Večina telefonov omogoča skeniranje, preko telefonske kamere. Odpreš kamero na svojem telefonu, jo približaš QR kodi in telefon ti bo ponudil dostop do spletne strani. V kolikor tvoj telefon tega ne omogoča, si lahko QR scanner naložiš iz Apple App Store ali Android Google Play Store.
  • V nagradni igri sodeluješ, ko se pofočkaš na treh različnih vrhovih. Vrhovi se lahko nahajajo v različnih občinah, torej lahko se pofočkaš npr. na Ostrem vrhu, Obolnem in Sveti Ani.

KOLIKO NAGRAD BOMO PODELILI?

  • Člani ŠK GROŠ, ki boste osvojili vsaj tri vrhove, boste vključeni v nagradno žrebanje. Podelili bomo 3 nagrade, ki bodo vsebovale vrednostni bon trgovine Hervis v znesku 30€, pulover podjetja Kibuba, praktična darila iz trgovine DM in magnezij v prahu Doppelherz.
  • Vsi člani ŠK GROŠ, ki boste osvojili vsaj tri vrhove, boste prejeli tudi praktično darilo podjetja Hervis.
  • Ostali udeleženci, ki boste osvojili vsaj tri vrhove, boste vključeni v ločeno nagradno žrebanje. Podelili bomo 1 nagrado, ki bo vseboval vrednostni bon trgovine Hervis v znesku 30€, Grošev pulover, praktična darila iz trgovine DM.
  • Vsi, ki boste dosegli 6 različnih vrhov, boste v nagradni igri sodelovali z dvema glasovoma. Tisti, ki dosežete vseh 9 različnih vrhov pa s kar tremi glasovi. Zato, pot pod noge, kdor bo bolj priden bo imeč več možnosti za zmago 🙂

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči s temi pravili soglaša. ŠK GROŠ si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator udeležence obveščal z objavami na spletni strani in socilanih omrežjih.

Seznam vrhov

Veseli bomo, če pomagate pri deljenju nagradne igre, in ob uspešnem “fočkanju” kakšno fotografijo objavite na Instagram story in nas označite @sk.gros.

Ostri vrh – QR koda je obešena na drevesu pri klopici s srčkom. Ostri vrh se nahaja nad krajem Čušperk. Pri gasilskem domu Čušperk pri tabli Ostri vrh zaviješ z glavne ceste in po prečkanju želeniških tirov avtomobil parkiraš levo. Do vrha vodi makendmska cesta ali gozdna pot, ki se odcepi čisto na začetku na desni strani. Čas poti: 40min (gozdna pot).

Kucelj – QR koda je obešena pri razglednem stolpu. Kucelj je najvišji hrib v Občini Grosuplje. Mimo Police pot nadaljujte proti vasi Blečji vrh, na koncu vasi je urejeno parkirišče. Do vrha pelje urejena makedamska pot. Čas poti: 40min.

Magdalenska gora – QR koda je obešena na tabli o zgodovini vrha, pri vhodu v cerkvico. Izhodišče je lahko urejeno parkirišče na cesti,ki vodi na Zgornjo Slivnico. Čas poti: 20min. Na pohod pa se lahko odpravite tudi iz Grosuplja, pod gozdom zavijete v ulico Stritarjeva ulica, pot vas vodi do Hrastja, kjer prečkate avtocesto in se držite levo. Sledi 25 minutni vzpon. Čas poti: 1h 10min.

Obolno – QR koda je pritrjena na klopi. Izhodišče je lahko vas Leskovec ali Veliko Trebeljevo. Ko pridemo do križišča, kjer se desno navzdol odcepi cesta proti vasi Obolno parkiramo na primernem mestu ob cesti. Sprva hodimo po cesti, ki se spušča ter nas pripelje do označenega križišča, kjer nadaljujemo desno v smeri Obolnega. Cesta večinoma poteka skozi strnjen gozd, nato se prične strmeje vzpenjati. Ravno na mestu, kjer stopimo iz gozda, na desni strani ceste opazimo markiran kolovoz, po katerem se v povzpnemo na razgledni vrh, kjer se nahaja klop. Čas hoje: 45min.

Gradišče – QR koda je pritrjena na vhodu v Lavričevo kočo. Izhodišče je Pristavlja vas. Parkiramo lahko na koncu vasi, kjer se cesta konča ali pa v Šentvidu pri Stični, to pa nam pot podaljša za približno 15 minut. Začnemo s hojo po makedanski poti, ki preide v gozdno pot. Čas poti: 45min.

Polževo – QR koda je pritrjena na hlod pri cerkvici. Avtomobil parkirate pri Gostišču Polževo in se povzpnete na vrh smučišča, kmalu se pred vami odpre jasa, na levi strani se nahaja cerkvica. Čas poti: 15min.

Sveta Ana – QR koda je izobešena pri cerkvi Svete Ane. izhodšče je pri cerkvi Struge/Podtabor. Avtomobil pustimo na parkirišču pri cerkvi ter peš nadaljujemo do vasi Podtabor. Vzpon nadaljujemo po gozdnih in pohodniških poteh. Sledimo markacijam in označbam. Čas poti: 2h in 20min.

Kamen Vrh – QR koda je izobešena na drevesu. Pot začnemo v vasi Podpeč v občini Videm-Dobrepolje. Avtomobil pustimo pri cerkvi in se odpravimo po gozdni poti do Kamen vrha. Pot je označena s tablami in markacijami,ki jim sledimo. Čas poti: 30min.

Grmada – QR koda se nahaja na oglasni deski pri koči. Grmada je vrh nad vasjo Vrh pri Poljanah v pogorju Male gore. Le nekaj metrov pod vrhom se nahaja tudi dom na Grmadi. Izhodišče je gasilni dom v Kompoljah. Avtomobil pustimo na parkirišču in se odpravimo po cesti levo od okrepčevalnice Zore. Ko prispemo do dveh skednjev odidemo po podeželski poti na levo do Grmade. Hodimo po označenih gozdnih poteh. Čas poti: 45 min.

Za več informacij nas spremljajte na Facebook profilu GROŠ Študentski klub in Instagram profilu @sk.gros.

Se vidimo na vrhu!