Meni Zapri

Manj svečk za manj grobov

Namesto gore sveč se naših pokojnih spomnimo
s prostovoljnim prispovkom, ki bo reševal življenja.

Manj svečk za manj grobov je vseslovenska dobrodelna akcija ljudi za ljudi. Vsako leto se v projekt vključi več sto prostovoljcev in organizacij, s pomočjo katerih se zbira sredstva za zdravstvene naprave in pripomočke, ki bodo reševali življenja.

Akcije se vsako leto udeležimo tudi člani Študentskega kluba GROŠ, na stojnicah na Pokopališčih Resje Grosuplje in Šmarje-Sap nas lahko najdete v sredo, 31.10.2018 in četrtek, 1.1.2018.

Letos smo s pomočjo Zveze prijateljev mladine in Skupne točke organizirali pomoč le petmesečni Tini, ki naj bi po težki operaciji srčka potrebovala zahtevno oskrbo in rehabilitacijo. Žal punčka operacije ni dočakala, saj so se angelčki odločili, da jo sprejmejo v svojo družbo. Družina pa je ostala v hudi čustveni, socialni in finančni krizi, zato smo se odločili, da jim zbrana sredstva kljub temu darujemo in tako vsaj malo pomagamo.
V primeru, da bo zbranih več sredstev, kot jih družina potrebuje, pa bo šel del izkupička za nakup novega defibilatorja na Taborski cesti v Grosupljem.

POMAGAJMO TISTIM, KI ŠE LAHKO ŽIVIJO, ČE NISMO MOGLI VSEM, KI SE JIH TE DNI SPOMINJAMO!

   

______________________________________________________________________________________________________________

V letošnji ekološko-humanitarni akciji Manj svečk za manj grobov je bilo do zbranih 44.694,00 evrov. Prostovoljci Študentskega kluba GROŠ smo zbrali 1572,99€! Najlepše se zahvaljujemo vsem, ki ste prispevali 🙂