Meni Zapri

Kaj ta mesec dogaja v GROŠu? | JUNIJ

Začenja se GROŠEVO POLETJE 2024l Letos smo zate pripravili ogromno lušnih, glasbenih, športnih, adrenalinskih dogodkov. Cel plan ti kmalu razkrijemo, zdej pa pejmo na junijske dogodke.

JOGA V NARAVI | 13. 6. 2024

Groševo poletje bomo otvorili  s sproščujočo jogo v naravi. Naslednji četrtek se vidimo v Zacurku, kjer se bomo malo odpočili med izpitnim obdobjem. Jogo bo vodila učiteljica joge Veronika Gavez (@jogiraj_z_veroniko). Vadba skupaj z meditacijo bo trajala 60 minut. S seboj prinesi blazino za telovadbo in flaško vode. 

Kdaj? Četrtek, 13. 6., 18:00

Kje? Bajer Zacurek (klikni za lokacijo)

Prijavnina? Brezplačno, obvezna predhodna prijava

JURČIČFEST | 21. 6. 2024

Dijaki ponovno pripravljajo JurčičFest! Em-kej je tu? JurčičFest je glasbeno-družabni dogodek, ki se odvija v amfiteatru pred Srednjo šolo Josipa Jurčiča v Ivančni Gorici. Čaka nas večer poln vrhunske glasbe, navdihujočega vzdušja in nepozabnih trenutkov, ki nam jih bodo popestrili Bumbarji iz knjižnice, Capuchini, Škis band in štajerski hiphoper Emkej. Poskrbeli bomo tudi za hrano in pijačo. 

⏰  petek, 21. 6., 19:00
📍 amfiteater pred SŠJJ, Ivančna Gorica
💸  Vstopnine ni, dobrodošli pa so prostovoljni prispevki.

SEJEM VINILNIH PLOŠČ | 22. 6. 2024

V soboto, 22. 6., pripravljamo sejem vinilnih plošč, kjer bodo na voljo za nakup vinilk vseh možnih zvrsti glasbe. Plošče bo mogoče kupiti le z gotovino.

Kdaj? Sobota, 22. 6., od 9. do 14. ure

Kje? Prostori ŠK GROŠ

vstopnine ni, nakup možen le z gotovino

Pridi preverit, če bo kakšna primerna zate!

BITKA BANDOV | 22. 6. 2024

GROŠ-eva bitka bendov je natečajni projekt kjer se glasbene skupine potegujejo za nastop na velikem odru Glasbenega Atlasa, ki ga bomo imeli v mesecu oktobru. 

To bo večer, kjer bo vsak akord odločal in vsak riff udaril naravnost v srce. Mešani žanri in stili, nenormalni talenti. Kdo bo favorit? Štel bo prav vsak glas, zato pridi navijat!

Kdaj? sobota, 22. 6., 19:00

Kje? Prostori ŠK GROŠ

Za bende / ustvarjalce: Rok za prijavo na bitko bendov je 14. 6. 2024 

GARDALAND | 27. 6. 2024

Letos gremo v Gardaland na nepozabno izkušnjo v zabaviščni park poln vlakcev smrti, prostih padov in drugih zabavnih objektov, ki poženejo kri po žilah in pospešijo srčni utrip. 

Pridruži se nam na enodnevnem izletu v četrtek, 27. 6. 2024! V ceno je vključen avtobusni prevoz in dnevna vstopnica za zabaviščni park. 🎢

💸 Prijavnina za člane znaša 40 €, za dijake 35 €* in za nečlane 60 €.

Več informacij o dogodku in prijava: TUKAJ.

CASTLE KOLPA FESTIVAL | 24. – 28. 7. 2024

Tudi letos gremo na Castle Kolpa music festival. Greš z nami? 

Če še nimaš karte, je zdaj pravi in zadnji čas, da si jo zagotoviš po ugodnejši ceni! Le 45 €, cena pa vključuje festivalsko vstopnico, kamp vstopnico in zgodnji prihod! Ja, letos gremo na Kolpo že v sredo!

Pridi na uradne po svojo karto preden jih zmanjka.

Ne pozabi – v nedeljo nas čakajo volitve in posvetovalni referendumi in kdo, če ne mi, mladi, bo odločal o naši prihodnosti? Zate smo pripravili mini prispevek o EU volitvah in referendumih, ki ga najdeš tukaj

Mi smo že skoraj čisto v poletju, a vemo, da vas mnoge čakajo še zadnji izpiti. Ekipa GROŠ ti želi veliko uspeha v izpitnem obdobju. Maš to!

Skip to content