Meni Zapri

Kot član kluba GROŠ lahko poleg različnih dogodkov in prireditev koristiš tudi ugodnosti. S članstvom lahko ceneje treniraš v raličnih fites centrih in si privoščiš ugodnejšo malico. Omogočamo pa tudi cenejšo članarino v mestni knjižnici Grosulje in vseh njenih izpostavah.

Migaj z GROŠ-em

Trenutno ti omogočamo koriščenje ugodnejše mesečne karte v kar treh različnih vadbenih centrih v Grosupljem. 

  • Vadbeni center Apolon
  • fitnes Natural
  • fitnes FitKingdom

Za koriščenje popusta pri nakupu mesečne karte, se moraš oglasit na uradnih urah ŠK GROŠ, kjer boš dobil kupon, ki ga kasneje predložiš v izbranem fitnes centru ob nakupu mesečne karte.

Vadbeni center Apolon

Tukaj ti za ceno 40€ mesečno omogočajo neomejen obistk vseh njihovih storitev. Ponujajo različne skupinske vodene vadbe od bootcampa, spininga do vadbe za nosečnice

Fitnes Natural

V Naturalu imaš za 35€ mesečno omogočen neomejen vstop na fitness, ki ti je navoljo 24 ur na dan vsak dan v tednu.

Fitnes FitKingdom

V FitKingdom pravtako za 35€ mesečno treniraš v nihovem fitnesu, ki ti je navoljo 24 ur na dan vsak dan v tednu.

Malicaj z GROŠ-em

V sklopu subencionirane malice, ti je kot članu na voljo 9 bonov mesečno za cenejšo malico v izbranih gostilnah na našem območju. Trenutno je koriščenje GROŠ-evih bonov za cenejšo prehrano omogočeno zgolj v gostišču Krpan v Grosupljem 

Gostišče Krpan

V gostišču Krpan ti je ob predložitvi bona pri naročilu hrane omogočen 20% popust na vso njihovo ponudbo hrane.

Popust pri članarini v knjižnici Grosuplje

Skupaj s knjižnico Grosuplje, našim članom omogočmo 50% popust pri letni članarini. Za uveljavljane popusta potrebuješ kupon, ki ga lahko dobiš na naih uradnih urah, tega pa v knjižnici predložiš ob plačilu članarine. Trenutno redna letna čanarina v knjižnici znaša 7€, torej za GROŠ-eve člane 3,5€.