Meni Zapri

Kot član kluba GROŠ lahko poleg različnih dogodkov in prireditev koristiš tudi ugodnosti. S članstvom lahko ceneje treniraš v različnih fitnes centrih in si privoščiš ugodnejšo malico. Omogočamo pa tudi cenejšo članarino v Mestni knjižnici Grosulje in vseh njenih izpostavah.

Brezplačen tisk študijske literature

Vsem članom nudimo brezplačen tisk in vezavo študijske literature (omejitev je 300 strani*). Gradivo za tisk lahko člani pošljejo na mail studentski@klub-gros.com, skupaj z navodili kako želijo imeti gradivo natisnjeno, in ga prevzamejo v času uradnih ur.

*ker želimo biti čimbolj okolju prijazni, prosimo, da pred pošiljanjem še enkrat premislite, če potrebujete prav vse strani/poglavja. Prav tako želimo, da je tisk dvostranski in črno-bel (če je nujno nudimo tudi barvno tiskanje).

Migaj z Grošem

Trenutno ti omogočamo koriščenje ugodnejše mesečne karte v kar štirih različnih vadbenih centrih v Grosupljem in Ivančni Gorici.

  • Vadbeni center Apolon
  • Natural 24/7 GYM
  • FITKingdom
  • Športni studio V.I.P.

Za koriščenje popusta pri nakupu mesečne karte, se moraš oglasit na uradnih urah ŠK GROŠ, kjer boš dobil kupon, ki ga kasneje predložiš v izbranem fitnes centru ob nakupu mesečne karte.

Malicaj z Grošem

V sklopu subencionirane malice, ti je kot članu na voljo 9 bonov mesečno za cenejšo malico v izbranih gostilnah na našem območju. Trenutno je koriščenje GROŠ-evih bonov za cenejšo prehrano omogočeno v Gostišču Krpan v Grosupljem 

Gostišče Krpan

V gostišču Krpan ti je ob predložitvi bona pri naročilu hrane omogočen 20% popust na vso njihovo ponudbo hrane.

Popust pri članarini v knjižnici Grosuplje

Skupaj s knjižnico Grosuplje, našim članom omogočmo 50% popust pri letni članarini. Za uveljavljane popusta potrebuješ kupon, ki ga lahko dobiš na naih uradnih urah, tega pa v knjižnici predložiš ob plačilu članarine. Trenutno redna letna čanarina v knjižnici znaša 7€, torej za GROŠ-eve člane 3,5€.