Meni Zapri

Z julijskim Grošem v začetek Groševega poletja

S koncem karantene se ekipa ŠK GROŠ končno vrača na stare tirnice – s spočitimi glavami, polnimi novih idej. V juliju smo zato za dijake in študente pripravili veliko raznolikih dogodkov, ki bodo zadovoljili vse, od adrenalinskih navdušencev do tistih, ki po napornem šolskem/ študijskem letu potrebujete le oddih in želite dati možgane na off (s čivavo na straži?).


Kaj vse nas čaka v juliju? ☀️


1⃣ 4. julija se odpravljamo s kolesi do Iškega vintgarja. S kolesarjenjem bomo pričeli ob 15ih v Grosuplju in prevozili sledečo traso: Grosuplje – Šmarje – Škofljica – Ig – Iška vas – Iška – Iški vintgar (21km). ?


Povezava do dogodka: https://bit.ly/2NzEGAy
Povezava do PRIJAVNICE: https://bit.ly/383VNDY
2⃣ 11. julija bomo polni adrenalina skakali s Solkanskega mostu ali pa se namakali v hladni Soči v sklopu dogodka Bungee jumping in izlet na Sočo. V Posočje se bomo odpravili ob 9. 30, nazaj pa se bomo vrnili ob cca. 19ih.?

Če se boste odločili za bungee in izlet, potem boste za vse skupaj odšteli le 35€ (članska cena) ali 55€ (cena za nečlane). Če pa greste le na oddih k Soči, boste za izlet odšteli le 5€ (članska cena) ali 10€ (nečlanska cena).

Povezava do dogodka: https://bit.ly/2Z9NhQ1
Povezava do PRIJAVNICE*: https://bit.ly/3i5myN1

* prijava preko Google obrazca ni veljavna, dokler je ne poravnate na uradnih urah
3⃣ 18. julija bo v Temenici potekal turnir odbojke na mivki! Igralo se bo v ekipah 3×3. Za več informacij o prijavah in dogodku samem, pa vas obvestimo v kratkem!?
4⃣ 23. julija pa se zopet odpravljamo na karting! Tudi za ta dogodek vam informacije javimo v kratkem!?

Povezava do dogodka: https://bit.ly/2C7YwRi
Povezava do PRIJAVNICE: https://forms.gle/tkDbVkdWqTGMG7Vg7

Sledite nam na Instagramu in Facebooku @sk.gros za več informacij o dogodkih in drugih aktivnostih! V petek, 26. 6. 2020, ob 18ih pa se bo na našem Facebook profilu začela tudi poleta nagradna igra, ki nas bo popeljala v letošnje Groševo poletje!☀️?

Groševcu ni nikoli dolgčas! Se vidimo na dogodkih!

Pa dej gremooo!?