Meni Zapri

Pustne maske, vrtnice in sneg!

Tudi v mesecu februarju se v Študentskem klubu GROŠ pripravlja mnogo zanimivih dogodkov. V okviru projekta “Nasmučaj se z Grošem” nas je prva zimska dogodivščina popeljala na enodnevno smučanje v Mokrine. Za tiste, ki so bili takrat preveč zaposleni s šolskimi ali drugimi obveznostmi, pa sledita še enodnevni smučanji v Bad Kleinkirchheimu (23. 2. 2019) ter v Katschbergu (2. 3. 2019). Poleg tega bo v prihodnje na smučeh še bolj pestro, saj planiramo tudi obisk Kranjske Gore v času Pokala Vitranc, 9. 3. 2019. Ker pa želimo ugoditi tudi tistim, ki jih brzenje na smučeh ne zanima, smo za člane Študentskega kluba GROŠ organizirali tudi nočno sankanje na Veliki Planini, ki bo potekalo 24. 2. 2019.

Kaj še pripravljamo?

V času pustnih mask in krofov bo zopet potekal projekt “Groš časti krof”. 5. 3. 2019 bodo Groševe najrazličnejše maske preplavile ulice občin Grosuplje in Ivančna Gorica ter srečnim mimoidočim razdelila okusne pustne krofe.

Tudi na pomembnost dneva žena nismo pozabili. To leto bomo z vrtnicami obdarili nekaj srečnic, ki se bodo ob pravem času sprehajale po ulicah prej omenjenih občin. Ker pa je ob tem dnevu pomembno tudi ozaveščanje, bo vsako vrtnico spremljalo posebno sporočilce.

S tem dnevom (8. 3. 2019) se prične tudi projekt imenovan “GROŠ-eve mamice in očki” s katerim bomo tudi letos nekaj mladih študentskih družinic obdarovali s finančno pomočjo. Projekt se simbolno zaključi 25. marca, na materinski dan, nakar sledi podelitev denarnih bonov in promocijskih daril ter ugodnosti, ki jih k projektu prispevajo lokalni sponzorji. Pozivamo vse mamice in/ali očke, s statusom študenta in članstvom ŠK GROŠ, da si preberejo razpisno dokumentacijo in se prijavijo. Vsi razpisni pogoji so objavljeni na našem Facebook profilu in na spletni strani.

Po vseh opravljenih izpitih in zadolžitvah pa vas toplo vabimo tudi na GROŠ-evo poizpitno zabavo Z GROŠ-em v pomlad, ki bo potekala 16. 3. 2019.

Več informacij o prihajajočih dogodkih lahko izveste na GROŠ-evih uradnih urah, ki potekajo v ponedeljek, sredo in petek od 18.00 do 20.00 ure ali preko spleta na našem uradnem Facebook profilu ali spletni strani www.klub-gros.com.

GROŠ-evcu ni nikoli dolgčas!

Neža Androjna, ŠK GROŠ