Meni Zapri

V Groševo glasilo lahko vsebino prispevaš tudi ti!

»Well, back to work …« (Elon Musk ob novici, da je postal najbogatejši človek na svetu).

Jeseni prihaja druga izdaja glasila!

Glasilo je zasnovano kot platforma študentov kluba, da drug z drugim delimo svoje izkušnje, svoje misli, svoje stvari, ki jih počnemo v življenju – vse to z namenom izboljšati našo (študentsko) situacijo, videti kak drug aspekt realnosti, izvedeti kaj, kar prej nismo vedeli, podeleti naše mnenje, izvedeti mnenje soštudenta/sodijaka.

Glasilo tudi ni namenjeno enostranski ideologiji, pač pa je namenjeno vsemu, s čimer se ukvarjamo študentje (tako je, tudi samoironija je dovoljena). Zasnovan je tako obširno, da bodo v glasilu povsem brez težav sobivali sudoku, analiza nekega filma, članek o napeljavi elektrike, križanka, pesem o življenju, politične misli, novinarski članki, amaterske in profesionalne fotografije, meme, ocvirki ali šodrčki dneva, šale in sarkazmi, ironije in satire. 

Primarno je namenjen vsem nam študentom, ki spadamo pod klub GROŠ, a se ne omejuje zgolj nanj.  Tako vabimo vse člane študentskega kluba GROŠ (študente in dijake), da delijo svoje članke, kratke zgodbe, fotografije, poezijo, revizije, razmišljanja, strokovne tekste ali še kaj drugega, kar bi želeli dati v glasilo.

Z glasilom želimo soustvariti kulturo ‘študenteraja’ občin, ki jih pokriva GROŠ. Ne pozabimo – študent študentu roko umije. Če ne bomo študentje in dijaki držali skupaj in se borili za naše pravice ter izpolnjevali naše dolžnosti, nam ne bo pomagal nihče. Glasilo je zamišljeno kot platforma, na kateri bomo lahko začeli ustvarjati svoje kariere, vadili pisanje sestavkov, delili to, kar počnemo in kar smo ter postali to, kar je študenteraj že dolgo časa – pomemben člen v civilni družbi. 

Glasilo bo izšlo v spletni in tiskani obliki, ki bo poslana na naslove vseh članov, ki so podaljšali članstvo v študijskem letu 2020/21.

ROK ZA ODDAJO

Vse prispevke zbiramo na glasilo@klub-gros.com, do nedelje, 21.11.2021. Prispevke pošljite v obliki datoteke Microsoft Word, fotografije in slike pa pošiljajte ločeno (jpg, pdf, png).

Za več informacij smo na voljo tudi na zgornjem mailu in na tel. št. 041 358 392.

Resnično si želimo, da bo Groševo glasilo platforma za vse študente in dijake – Groševce!, ki bi radi pokazali svoje prispevke ostalim članom.