Meni Zapri

Groševa check lista

Si dal med poletjem možgane čisto “na off”, zdaj pa te skrbi, da ne boš pred začetkom novega šolskega/študijskega leta česa pozabil??Groševci ti hitimo na pomoč. Sestavili smo check listo, ki ti bo pomagala, da se ti nobena pomembna stvar ne izmuzne.✔

  1. ŠTUDENTSKA PREHRANA ?

Če se na študentsko prehrano PRIJAVLJAŠ PRVIČ, najprej obiščeš spletno stran Študentske prehrane (https://www.studentska-prehrana.si/sl) in se najprej prijaviš prek spleta. Ne pozabi si izpisati številke prijavnice, s katero se moraš v roku 90 dni od izpolnitve spletne prijave osebno odpravitina najbližjo točko subvencioniranja študentske prehrane, ki je v Grosuplju v prostorih e-Študentskega servisa na Kolodvorski 3

S seboj moraš imeti:

  • osebni dokument s fotografijo, 
  • dokazilo o statusu študenta za tekoče študijsko leto 2019/20, torej indeks ali originalno potrdilo o vpisu, 
  • ne smeš pa pozabiti tudi na telefon. 

Registracijo v sistem subvencionirane študentske prehrane lahko uredi samo referent na točki SŠP in ni možna preko interneta ali pošte.

Če si bone že imel in jih želiš le PODALJŠATI, se samo osebno zglasiš na Kolodvorski 3 v Grosuplju (ali na katerikoli drugi točki subvencioniranja študentske prehrane), s seboj pa prineseš:

  • originalno potrdilo o vpisu in
  • osebni dokument s fotografijo.

2. PODALJŠANJE NAPOTNIC PRI e-Študentskem servisu✍

Svoje dosedanje napotnice lahko naročiš preko mobilne aplikacije, spletne stranie-Študentskega servisa (https://www.studentski-servis.com/) ali se zglasišna Kolodvorski 3 v Grosuplju, še prej pa moraš poskrbeti za podaljšanje članstva.

Kaj potrebuješ?

  • potrdilo o vpisu za tekoče šolsko/študijsko leto ali študentsko/dijaško izkaznico z veljavno nalepko

!! NOVOST: Če boš v tekočem šolskem letu vpisan/a na fakulteto oziroma visokošolski zavod v Sloveniji, ti bodo status podaljšali avtomatsko(podatek bodo pridobili v Enotni evidenci vpisov),zato ti dokazila o statusu ni treba pošiljati/prilagati. !

3. PODALJŠANJE ČLANSTVA V ŠK GROŠ☀️

Ko si enkrat že na Kolodvorski 3, poleg urejanja študentske prehrane in študentskih napotnic, lahko podaljšaš tudi članstvo pri Grošu, da boš še naprej lahko koristil super ugodnosti in užival v študentskemu žepu bolj prijaznih aktivnostih! Groševci bomo v prostorih e-Študentskega servisa od 2. 9. pa vse do 4. 10. 2019, v času delavnika servisa.

Kaj potrebuješ za podaljšanje članstva?

  • ORIGINALNO potrdilo o vpisu, pa si ready za novo šolsko/ študijsko leto!5.

5. SUBVENCIONIRANA VOZOVNICA ??

Vloge za izdajo in podaljšanje subvencioniranih vozovnic najdeš na spletni strani Ministrstva za javno upravo (https://e-uprava.gov.si/podrocja/izobrazevanje-kultura/visoka-in-visja-sola/subvencionirana-vozovnica.html). Vlogo lahko izpolniš z elektronskim podpisom ali pa izpolnjeno vlogo osebno odneseš na prodajno mesto svojega prevoznika, kjer ob predložitvi potrdila o vpisu vozovnico tudi kupiš.

Takole, če si odkljukal vse točke naše check liste, si pripravljen na novo šolsko/ študijsko leto. Želimo ti veliko uspeha, ne pozabi pa nas tudi kaj obiskati na dogodkih, ki jih pripravljamo čez leto.?

Groševcu ni nikoli dolgčas!?