Meni Zapri

Se sprašuješ kako postati član/-ica ?

Odgovor je čisto enostaven.

Član študentskega klub GROŠ lahko postane vsak študent ali dijak, ki živi na območju upravne enote Grosuplje, torej na območju občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Dobrepolje. Članstvo v ŠK GROŠ pa je popolnoma brezplačno.

Vedno se lahko včlaniš v času uradnih ur. S seboj prinesi veljavno potrdilo o šolanju, na uradnih urah pa boš izpolnil/izpolnila vpisnico.

Članstvo je potrebno vsako leto obnoviti. Članstvo se vsem zamrzne 1. 10., po tem datumu je član za podaljšanje članskih pravic dolžan predložiti novo veljavno potrdilo o vpisu razen, če je pred 1. 10. prinesel veljavno potrdilo za naslednje študijsko leto.

Vpis na daljavo:

Vpišete se lahko tudi na daljavo, vpisnico izpolnete ter jo podpišete z digitalnim potrdilom ali jo podpišete preko računalnika in nam jo skupaj s potrdilom o vpisu pošljete na studentski@klub-gros.com. V kolikor teh opcij nimate, jo natisnete, podpišete in pošljite v PDF obliki na navedeni elektronski naslov ali po navadni pošti na Študentski klub GROŠ, Industrijska cesta 1G, 1290 Grosuplje.

VPISNICA (dijak ali študent)*

Poleg izpolnjene vpisnice, ki jo najdete spodaj, morate ob vpisu nujno priložiti še 
potrdilo o vpisu za leto 2021/22.

*vpisnica je v digitalitalizirani obliki, kar pomeni, da jo lahko izpolnete na računalniku.

Po prejemu popolne dokumentacije bomo člansko izkaznico in kupone poslali po navadni pošti na vaš naslov.