Meni Zapri

Študentski klub GROŠ se že pripravlja na poletje

Kot že tradicionalno je tudi letos v Grosuplju in njegovi okolici potekal Kolesarski maraton treh občin. Na lep sončen dan so se dogodka udeležili tudi naši člani in s tem poskrbeli za nekaj športno obarvanih uric.

Za razbremenitev med maturitetnim in izpitnim obdobjem pa bomo poskrbeli tudi GROŠ-evci in sicer z dogodkom, na katerem bomo izvedeli veliko novega o duševnem zdravju. Glavna tema bo stres in preobremenjenost, s čimer se v današnjem času vse prepogosto spopadamo. Za zaključek prijetnega dogodka bo sledila še delavnica začetniške joge.

Poleg tega na začetku meseca junija organiziramo tudi dogodek Karting z GROŠ-em, s čimer smo poskrbeli za manjšo preobremenjenost in s tem za lažje obdobje učenja.

 Tudi za poletni čas že pridno pripravljamo dogodke za vas. Zelo hitro se že približuje Festival ŠVIC, za katerega lahko v času uradnih ur v našem klubu kupite vstopnice. Ne pozabite, da pri nakupu prve vstopnice dobite tudi članski popust! 

Ker pa se zavedamo, da smo mlade generacije po večini premalo aktivne, organiziramo v juliju tudi zabavno in družabno planinarjenje. Lokacija ostaja še zavita v tančico skrivnosti, kmalu pa jo bomo razkrili preko naših socialnih omrežij, zato bodite pozorni!

Poleg razkritja lokacije za planinarjenje pa bodo na naših socialnih omrežjih kmalu razkrite tudi podrobnejše informacije o našem poletnem pikniku, ki bo potekal v gostišču Pr’ Martinet,v Lučah. Ta zabaven dogodek bo vključeval tudi turnir odbojke na mivki, vse skupaj pa bo popestrila dobra družba članov.

Več informacij o prihajajočih dogodkih lahko izveste na GROŠ-evih uradnih urah, ki potekajo v ponedeljek, sredo in petek od 18.00 do 20.00, preko spleta na našem uradnem Facebook profilu ali na spletni strani www.klub-gros.com.

Groševcu ni nikoli dolgčas!

Neža Androjna, ŠK GROŠ